Åstorps kommun
Åstorp - Söderåsstaden
där människor och företag möts och växer

Besök oss på medborgarkontoret!

På medborgarkontoret kan du få svar eller hjälp med det mesta som kommunen står till tjänst med. Vår målsättning är att vägleda medborgarna med svar på de flesta samhällsfrågorna. Det vi inte vet försöker vi så långt det är möjligt ta reda på eller hänvisar till rätt person.

Vi utför även enklare förvaltnings- och receptionsuppgifter åt polismyndigheten.
» Läs mer


 • 2015-03-24

  Gratis HLR-utbildning med Rotary


  Rotary klubb Åstorp anordnar den 12 april Rotary-dagen på Tingvalla i Åstorp. Förutom information om verksamheten som Rotary bedriver lokalt och globalt kommer hjärt-lugnräddning-utbildning (HLR) genomföras. Inträde och utbildningen är gratis och alla är välkomna att delta.
  » Läs mer


 • 2015-03-20

  Nationellt seminarium i Åstorp om lärmiljöer i skolan


  Åstorps kommun är en av 12 kommuner som har deltagit i ett nationellt forskningsprojekt kring inkluderande lärmiljöer för alla elever. Projektet har pågått i snart tre år och idag syns de positiva effekterna av arbetet. I onsdags hölls ett seminarium i Åstorp där man bland annat diskuterade framgångarna med projektet och analyserade arbetet.
  » Läs mer


 • 2015-03-18

  Filmfest i Åstorp 27-28 mars


  För tredje året i rad anordnas Åstorps filmdagar på Kulturhuset Björnen i Åstorp. Festen pågår fredag och lördag den 27 till 28 mars. Förutom 4 huvudfilmer, regissörsbesök med samtal visar vi kortfilmer som elever från Åstorps skolor gjort, däribland film från stuntskolan som arrangerades under hösten 2014.
  » Läs mer


 • 2015-03-18

  Norrsken över Åstorp fångades på bild


  Just nu dansar norrskenet igång hela Skåne, däribland Åstorps kommun. Sociala medier livades upp på morgonen efter att åstorparen Jan Eriksson lyckades fånga fenomenet över Åstorp på bild och lägga ut det på Facebook. 
  » Läs mer


 • 2015-03-18

  Felanmälan finns nu som app


  Nu släpper vi vår app som gör det möjligt att skicka in en felanmälan direkt via din telefon. När du hittar något som du vill anmäla: Låt telefonens GPS hitta platsen på kartan, ta ett foto, skriv meddelandet kring felanmälan och skicka iväg den till oss.
  » Läs mer


 • 2015-03-18

  Earth Hour 2015 – släck för en ljusare framtid


  Var med och släck för klimatet lördag den 28 mars klockan 20.30-21.30. Earth Hour är världens största miljömanifestation och handlar om att människor över hela världen visar sitt engagemang genom att släcka ljuset under en timme. Syftet med släckningen är att skicka en signal till politikerna om att ta klimatförändringarna på allvar.
  » Läs mer


 • 2015-03-17

  Nationell dressyrtävling i Åstorp 20-22 mars


  - Vad som är speciellt med den här tävlingen är att det är en observationstävling för young rider och juniorer. Vilket innebär att tränare från svenska ridsportförbundet kommer för att observera de unga ryttarna. Så att de sedan i förlängningen kan plockas ut för att representera Sverige i internationella tävlingar, berättar Helena Collijn från Åstorps ryttarföreningen.
  » Läs mer


 • 2015-03-13

  Är du vår framtida kommunchef?


  Åstorps kommun söker en kommunchef som vill vara med och arbeta för att Åstorp fortsatt ska vara en attraktiv kommun för alla att bo, leva och arbeta i. Som kommunchef är du kommunens ledande tjänsteman och ansvarar för att leda, utveckla och samordna kommunens verksamheter utifrån ett helhetsperspektiv. Du är direkt chef för stabspersoner och förvaltningschefer samt har ett nära samarbete med vd för kommunens helägda bolag. 

  » Läs mer


 • 2015-03-12

  Sportcamp Åstorp 2015
  - ett sommarjobb för sportsugna ungdomar


  Brinner du för idrott, vill leda andra - och skulle vilja ha det som sommarjobb? Är du dessutom mellan 15 och 19 år och på jakt efter ett spännande sommarjobb så är du exakt den person vi söker! Låt oss tillsammans förgylla sommaren med sport och aktiveteter!
  » Läs mer


 • 2015-03-11

  Vi söker mottagare till 2015 års kulturpris och kulturstipendium - Vem vill du nominera?


  Vem vill du nominera? Vi behöver veta namn på och adress till den du nominerar tillsammans med en motivering samt ditt namn. Du kanske vill söka själv eller vet du någon som borde få stipendiet? Oavsett om du vill söka själv eller nominera någon annan behöver vi motivering, namn, adress och telefonnummer.
  » Läs merSenaste publiceringsdatum: 2015-03-24
Sök på hela astorp.se
Kontakt

Åstorps kommun
Storgatan 7
265 80 ÅSTORP
042-640 00   
Fax: 042-506 23 
kommun@astorp.se

Medborgarkontoret
042-643 00
mbk@astorp.se


Jourtelefon »

Familjen Helsingborg Åstorp Turistinformation


Koordinater
Lat.    56.13527
Lon.   12.94801

felanmälan tekniska kontoret
Familjen Helsingborg, Åstorp, Åstorps kommun

NSVA Driftinfo

Kungörelser

Väder

Vädret Åstorp

Bjuvlänk till annan webbplats Båstadlänk till annan webbplats Helsingborglänk till annan webbplats
Höganäslänk till annan webbplats Klippanlänk till annan webbplats Landskronalänk till annan webbplats
Perstorplänk till annan webbplats Svalövlänk till annan webbplats Åstorplänk till annan webbplats
Ängelholmlänk till annan webbplats Örkelljungalänk till annan webbplats