Åstorps kommun
Åstorp - Söderåsstaden
där människor och företag möts och växer
Årets företagare, entreprenör och nyföretagare i Åstorp.

Foto: Tomas Montelius

BrA Invest AB är årets företagare i Åstorp!

Igår kväll utsågs årets företagare i Åstorp. Det var familjeföretaget BrA Invest AB som fick ta emot det prestigefulla priset.

 

Under torsdagskvällens evenemang utsåg Företagarna i Åstorp BrA Invest AB till Årets Företagare i Åstorps kommun. Koncernen består av sex bolag vilka tillsammans omsätter cirka 1 590 362 Tkr och har 921 anställda (2015). Bolagen är BAB Byggtjänst AB, Fastighets AB 3Hus, KB Components AB, Dogman AB, Olofssons Hyvleri AB och Draken i Reftele AB.

 

För att få den prestigefyllda utmärkelsen är kriteriet att man som företagare ska vara en förebild för andra företag i vår kommun, något som BrA Invest CKS AB uppfyller:

BrA invest AB har stor betydelse för Åstorps utveckling och är en stark aktör inom sina bolag, både som arbetsgivare och som förebild inom bostadsbyggande i Åstorp, säger Ronny Sandberg, kommunalråd i Åstorps kommun.

Förutom att Årets Företagare korade så fick Mekanera AB och Per-Olof Thunberg pris som Årets Nyföretagare och familjen Gibrand och Lydinge Golf AB pris som Årets Entreprenör.

Det var drygt 60 personer som deltog i kvällens festligheter på Unique Event i Åstorp.


När du vill veta mer, kontakta...

Susann Cardell

Näringslivsutvecklare

Åstorps kommun

Tel 042-643 83

susann.cardell@astorp.se

Senaste publiceringsdatum: 2017-04-28
Sök på hela astorp.se

Michael Svensson

Kommunikatör, webbansvarig

Åstorps kommun

Tel. 042 - 643 22

michael.svensson@astorp.se

Senaste 3 nyheterna