Åstorps kommun
Åstorp - Söderåsstaden
där människor och företag möts och växer

Åstorps Tingdal After Work i semifinal!

Tingdal After Work, eller TAW som de kallar sig är ett duktigt gäng från Tingdal rektorsområde som tävlar i företagsrock. Gruppen har nu gått till semifinal! Semifinalen är den 22 februari på "The Tivoli" i Helsingborg.
Senaste publiceringsdatum: 2013-02-19
Sök på hela astorp.se

Michael Svensson

Kommunikatör, webbansvarig

Åstorps kommun

Tel. 042 - 643 22

michael.svensson@astorp.se

Senaste 3 nyheterna

 • 2015-03-24

  Gratis HLR-utbildning med Rotary


  Rotary klubb Åstorp anordnar den 12 april Rotary-dagen på Tingvalla i Åstorp. Förutom information om verksamheten som Rotary bedriver lokalt och globalt kommer hjärt-lugnräddning-utbildning (HLR) genomföras. Inträde och utbildningen är gratis och alla är välkomna att delta.
  » Läs mer


 • 2015-03-20

  Nationellt seminarium i Åstorp om lärmiljöer i skolan


  Åstorps kommun är en av 12 kommuner som har deltagit i ett nationellt forskningsprojekt kring inkluderande lärmiljöer för alla elever. Projektet har pågått i snart tre år och idag syns de positiva effekterna av arbetet. I onsdags hölls ett seminarium i Åstorp där man bland annat diskuterade framgångarna med projektet och analyserade arbetet.
  » Läs mer


 • 2015-03-18

  Filmfest i Åstorp 27-28 mars


  För tredje året i rad anordnas Åstorps filmdagar på Kulturhuset Björnen i Åstorp. Festen pågår fredag och lördag den 27 till 28 mars. Förutom 4 huvudfilmer, regissörsbesök med samtal visar vi kortfilmer som elever från Åstorps skolor gjort, däribland film från stuntskolan som arrangerades under hösten 2014.
  » Läs mer