Åstorps kommun
Åstorp - Söderåsstaden
där människor och företag möts och växer

Åstorps Tingdal After Work i semifinal!

Tingdal After Work, eller TAW som de kallar sig är ett duktigt gäng från Tingdal rektorsområde som tävlar i företagsrock. Gruppen har nu gått till semifinal! Semifinalen är den 22 februari på "The Tivoli" i Helsingborg.
Senaste publiceringsdatum: 2013-02-19
Sök på hela astorp.se

Michael Svensson

Kommunikatör, webbansvarig

Åstorps kommun

Tel. 042 - 643 22

michael.svensson@astorp.se

Senaste 3 nyheterna

 • 2015-05-29

  Hej då kommunchefen Claes Jarlvi!


  Idag hölls en avtackningsceremoni för Åstorps kommuns kommunchef som slutar den sista maj sin tjänst och övergår till att vara en aktiv ålderspensionär. Claes kom till Åstorp som förvaltningschef för bildningsförvaltningen hösten 2008 och har varit kommunchef sedan 2010.
  » Läs mer


 • 2015-05-29

  45 sökanden ville bli kommunchef i Åstorps kommun


  Nuvarande kommunchef Claes Jarlvi slutar sin tjänst den 31 maj på grund av pensionering. Rekryteringsprocessen har pågått sedan 9 mars och under ansökningstiden hade 45 personer sökt och visat intresse för tjänsten.
  » Läs mer


 • 2015-05-25

  Drop in-rådgivning för dig som vill starta eget


  En ny möjlighet att träffa Nyföretagarcentrum i Åstorp genom ”Drop in rådgivning”. Vad skall du tänka på inför din företagsstart? Hur förbereder du dig? Kom och prata med oss om afffärsidé, dina kunder, marknaden, prismodeller, formalia och mycket mera. Med mer kunskap ökar dina förutsättningar att bli framgångsrik som företagare. Allt är konstnadsfritt.
  » Läs mer