Åstorps kommun
Åstorp - Söderåsstaden
där människor och företag möts och växer

Kostnadsfri minikurs och inspiration:


Våga starta och driva eget företag

Vad skall du tänka på inför din företagsstart? Hur förbereder du dig? Vilka är framgångsfaktorerna och finns det något du bör undvika? Affärsidé, dina kunder, marknaden, prismodeller, formalia och mycket mera belyses. Med mer kunskap ökar dina förutsättningar att bli framgångsrik som företagare. MEd mycket inspiration blir det roligare.
När: 3 oktober, kl 18:00-20:00
Var: Kulturhuset Björnen (karta)
Anmäl dig:www.drivaeget.comlänk till annan webbplats eller via 042-18 18 20
Pris: Kostnadsfritt
Arrangör: NyföretagarCentrum i samarbete med Åstorps kommun

Välkommen!

NyföretagarCentrum är en näringslivsdriven  stiftelse vars  syfte är att erbjuda blivande och nystartade företagare objektiv, konfidentiell och kostnadsfri rådgivning, före start — under start — efter start.

ÅStorp: Våga Starta och Driva Eget Företag
Senaste publiceringsdatum: 2013-09-23
Sök på hela astorp.se

Michael Svensson

Kommunikatör, webbansvarig

Åstorps kommun

Tel. 042 - 643 22

michael.svensson@astorp.se

Senaste 3 nyheterna

 • 2015-09-02

  Rågenskolan - Qualiscertifierad med gott resultat!


  Rågenskolan är den tredje av kommunens skolor som efter en kvalitetsgranskning Qualiscertifieras med ett gott resultat. I rapporten kan vi bland annat läsa att skolan präglas av en väl förankrad värdegrund som skapar trygghet och trivsel med kompetent och engagerade pedagoger. Detta skapar goda förutsättningar för eleverna att nå goda kunskapsresultat, berättar Rose-Marie S Lindahl bitr. rektor för Rågenskolan område Centrum.
  » Läs mer


 • 2015-09-01

  Försörjningsstödenheten utökar tillgängligheten


  Sedan idag den 1 september har försörjningsstödenheten utökade telefontider vilket gör att det blir lättare att nå försörjningsstödenheten, mottagningsenheten eller utredningsassistenten och socialsekreteraren. Telefontiderna och direktnummer hittar du på enhetens undersida.
  » Läs mer


 • 2015-08-31

  Meröppet på biblioteket i Kvidinge,
  från kl 6 till kl 21 – alla dagar!


  Från och med den 1 september kan du bli en meröppet-låntagare på biblioteket i Kvidinge. Det innebär att du får tillgång till biblioteket utanför våra bemannade öppettider och kan nyttja biblioteket som vanligt: du kan tex låna och lämna böcker, läsa tidskrifter, använda datorn, surfa fritt via WIFI, studera och umgås, läsa med barnen mm.
  » Läs mer