Åstorps kommun
Åstorp - Söderåsstaden
där människor och företag möts och växer

Kostnadsfri minikurs och inspiration:


Våga starta och driva eget företag

Vad skall du tänka på inför din företagsstart? Hur förbereder du dig? Vilka är framgångsfaktorerna och finns det något du bör undvika? Affärsidé, dina kunder, marknaden, prismodeller, formalia och mycket mera belyses. Med mer kunskap ökar dina förutsättningar att bli framgångsrik som företagare. MEd mycket inspiration blir det roligare.
När: 3 oktober, kl 18:00-20:00
Var: Kulturhuset Björnen (karta)
Anmäl dig:www.drivaeget.comlänk till annan webbplats eller via 042-18 18 20
Pris: Kostnadsfritt
Arrangör: NyföretagarCentrum i samarbete med Åstorps kommun

Välkommen!

NyföretagarCentrum är en näringslivsdriven  stiftelse vars  syfte är att erbjuda blivande och nystartade företagare objektiv, konfidentiell och kostnadsfri rådgivning, före start — under start — efter start.

ÅStorp: Våga Starta och Driva Eget Företag
Senaste publiceringsdatum: 2013-09-23
Sök på hela astorp.se

Michael Svensson

Kommunikatör, webbansvarig

Åstorps kommun

Tel. 042 - 643 22

michael.svensson@astorp.se

Senaste 3 nyheterna

 • 2015-03-24

  Gratis HLR-utbildning med Rotary


  Rotary klubb Åstorp anordnar den 12 april Rotary-dagen på Tingvalla i Åstorp. Förutom information om verksamheten som Rotary bedriver lokalt och globalt kommer hjärt-lugnräddning-utbildning (HLR) genomföras. Inträde och utbildningen är gratis och alla är välkomna att delta.
  » Läs mer


 • 2015-03-20

  Nationellt seminarium i Åstorp om lärmiljöer i skolan


  Åstorps kommun är en av 12 kommuner som har deltagit i ett nationellt forskningsprojekt kring inkluderande lärmiljöer för alla elever. Projektet har pågått i snart tre år och idag syns de positiva effekterna av arbetet. I onsdags hölls ett seminarium i Åstorp där man bland annat diskuterade framgångarna med projektet och analyserade arbetet.
  » Läs mer


 • 2015-03-18

  Filmfest i Åstorp 27-28 mars


  För tredje året i rad anordnas Åstorps filmdagar på Kulturhuset Björnen i Åstorp. Festen pågår fredag och lördag den 27 till 28 mars. Förutom 4 huvudfilmer, regissörsbesök med samtal visar vi kortfilmer som elever från Åstorps skolor gjort, däribland film från stuntskolan som arrangerades under hösten 2014.
  » Läs mer