Åstorps kommun
Åstorp - Söderåsstaden
där människor och företag möts och växer

Kostnadsfri minikurs och inspiration:


Våga starta och driva eget företag

Vad skall du tänka på inför din företagsstart? Hur förbereder du dig? Vilka är framgångsfaktorerna och finns det något du bör undvika? Affärsidé, dina kunder, marknaden, prismodeller, formalia och mycket mera belyses. Med mer kunskap ökar dina förutsättningar att bli framgångsrik som företagare. MEd mycket inspiration blir det roligare.
När: 3 oktober, kl 18:00-20:00
Var: Kulturhuset Björnen (karta)
Anmäl dig:www.drivaeget.comlänk till annan webbplats eller via 042-18 18 20
Pris: Kostnadsfritt
Arrangör: NyföretagarCentrum i samarbete med Åstorps kommun

Välkommen!

NyföretagarCentrum är en näringslivsdriven  stiftelse vars  syfte är att erbjuda blivande och nystartade företagare objektiv, konfidentiell och kostnadsfri rådgivning, före start — under start — efter start.

ÅStorp: Våga Starta och Driva Eget Företag
Senaste publiceringsdatum: 2013-09-23
Sök på hela astorp.se

Michael Svensson

Kommunikatör, webbansvarig

Åstorps kommun

Tel. 042 - 643 22

michael.svensson@astorp.se

Senaste 3 nyheterna

 • 2016-06-27

  Bildespel från sommarfesten på Rönnåsen


  Inget väcker så glada miner hos våra seniorer på trygghetsboenden som en tur i en veteranbil. Årligen arrangeras sommarfester runt om på våra boenden, och både i Kvidinge och i Åstorp är det tradition att frivilliga ställer upp med att skjutsa seniorerna runt om i byarna som en del av festligheterna.
  » Läs mer


 • 2016-06-23

  Låna en elcykel på biblioteket


  Fantastiska nyheter för dig som vill göra miljön en tjänst och låta bilen stå, samtidigt som du får motion - och den där lilla extra hjälpen uppför Skogslundsbacken. Åter igen kan du nämligen låna en elcykel på Åstorps biblioteket!
  » Läs mer


 • 2016-06-23

  Kul i sommar för barn och ungdomar


  I sommar erbjuder Åstorps kommun många roliga aktiviteter för alla barn och ungdomar mellan 6-16 år. Det finns många olika aktiviteter att välja mellan och det bästa av allt är att allt är gratis. Passa på att testa något nytt och träffa nya kompisar.
  » Läs mer