Åstorps kommun
Åstorp - Söderåsstaden
där människor och företag möts och växer

Sommarjobb 2013 i Åstorps kommun

Åstorps kommun erbjuder 20-tal sommarjobb till skolungdomar. Du som gått ut nian men ännu inte påbörjat årskurs tre på gymnasiet är välkommen att söka dessa jobb.
Läs mer om sommarjobben:
Sommarjobb Åstorps kommun Björnen
Senaste publiceringsdatum: 2013-03-12
Sök på hela astorp.se

Michael Svensson

Kommunikatör, webbansvarig

Åstorps kommun

Tel. 042 - 643 22

michael.svensson@astorp.se

Senaste 3 nyheterna

 • 2015-08-31

  Meröppet på biblioteket i Kvidinge,
  från kl 6 till kl 21 – alla dagar!


  Från och med den 1 september kan du bli en meröppet-låntagare på biblioteket i Kvidinge. Det innebär att du får tillgång till biblioteket utanför våra bemannade öppettider och kan nyttja biblioteket som vanligt: du kan tex låna och lämna böcker, läsa tidskrifter, använda datorn, surfa fritt via WIFI, studera och umgås, läsa med barnen mm.
  » Läs mer


 • 2015-08-31

  Årlig spolning av huvudvattenledningar i Hyllinge


  Med start den 1 september kommer NSVA att genomföra en årlig spolning av huvudvattenledningar i Hyllinge. Spolningen är planerad att pågå till den 11 september. Under arbetet kan det tillfälligt bli dåligt vattentryck och vattnet kan bli missfärgat. Undvik att använda vattnet under dagtid då spolningen pågår. Framförallt bör du undvika att tvätta och diska. Tappa gärna upp vatten på kvällen för behovet du har under dagtid.
  » Läs mer


 • 2015-08-16

  SM i körning - Åstorps ryttarförening 20-23 augusti


  Sverigemästerskapen i körning anordnas i år på Ryttarföreningens anläggning i Åstorp.Tävlingen arrangeras av klubbarna i Åstorp, Åsbo, KUSK och Skånska Körsällskapet. Torsdag och fredag är det dressyr, lördag den spännande och fartfyllda maratondelen. Tävlingen avslutas på söndag med den nervkittlande precisionskörningen. Kuskar på alla nivåer kommer att tävla samtidigt som SM-klasserna avgörs för elitkuskarna.                  
  » Läs mer