Ny hemsida - Destination Söderåsen

Bild

Sedan Leader-projektet Destination Söderåsen startade 2018 har ett gemensamt arbete skett för att ta fram visionen "Söderåsen en nära vildmark, plats för dramatik och stillhet". Nu kan vi med glädje lansera en hemsida i sin första version som är en del av vår moderna marknadsföringsplattform.

Den nya hemsidan ska visa på hela den fantastiska bredd Söderåsen har, och etablera området som en hållbar naturdestination i världsklass. På sajten finns inspiration och länkar till Söderåsens aktiviteter, boenden och matställen samt de olika ingångarna till vildmarken.

- Det känns otroligt spännande och kul att vi nu går in i nästa fas med att skapa en hållbar självmarknadsförande Destination, där samverkan är och kommer vara vår framgångsfaktor. Genom att skapa en marknadsföringsplattform där alla kan vara med så kommer vi kunna attrahera rätt målgrupp vid rätt tillfälle och både stärka destinationen och dess verksamheter säger projektledare Fredrik Kocon.

LEADER-projektet Destination Söderåsen är ett samarbete mellan kommunerna Bjuv, Klippan, Svalöv och Åstorp samt Söderåsens nationalpark.

Söderåsens nya hemsida hittar du här:

Senast ändrad • 2020-11-17