Åstorps kommun
Åstorp - Söderåsstaden
där människor och företag möts och växer

Ansök om flagga eller fana

Nationaldagsfirande i Perslund.

I samband med nationaldagsfirandet delar Åstorps kommun ut en flagga och en fana till förening och privatperson. Ansök senast den 15 mars.

Föreningar som är verksamma i Åstorps kommun kan ansöka en flagga eller fana. Privatpersoner kan ansöka om en flagga. Sista dagen för ansökan är 15 mars och görs via en blankett i vår e-tjänstportal.

 

Kultur- och fritidsnämnden beslutar vem som får ta emot flaggan och fanan. De delas ut vid nationaldagsfirandet i Perslunds hembygdspark.

 

Flagga eller fana - ansökanlänk till annan webbplats

När du vill veta mer, kontakta...

Helena Sjölander

Kultur- och fritidssamordnare

042-642 93

helena.sjolander@astorp.se

Senaste publiceringsdatum: 2019-03-12
Sök på hela astorp.se
Senaste 3 nyheterna

 • 2019-12-06

  Presentation av ortsanalyser i Åstorps kommun


  Samhällsbyggnadskontoret har tagit fram ortsanalyser för Åstorp, Hyllinge, Kvidinge och Nyvång. Den 17 december är du välkommen att ta del av resultatet som kommer vara ett viktigt underlag i kommunens fortsatta arbete med samhällsplanering.
  » Läs mer


 • 2019-12-05

  Vad är ett bra bibliotek för dig?


  Under våren 2020 gör vi en satsning på att förnya barn- och ungdomsavdelningen på det centrala biblioteket i Åstorp. Nu behöver vi din hjälp för att skapa ett ännu bättre bibliotek för Åstorpsborna.
  » Läs mer


 • 2019-12-03

  Hämta sand för halkbekämpning


  I början av veckan har det varit halt runt om i kommunen. Du är välkommen att hämta sandningsgrus på Annedalsgatan 5 när du behöver halkbekämpa utanför ditt hus.
  » Läs mer