Åstorps kommun
Åstorp - Söderåsstaden
där människor och företag möts och växer

Åstorps kommun lanserar e-tjänster

Åstorps kommuns nya e-tjänstportal.

 

 

Nu lanserar vi vår e-tjänstportal där e-tjänster och blanketter finns samlade inom olika ämnesområden. Via e-tjänsterna kan du sköta många av dina ärenden med kommunen digitalt och framför allt - när det passar dig!

E-tjänster är en digital service som du som kommuninvånare kan använda för att uträtta olika ärenden hos Åstorps kommun. Fördelen med e-tjänster är att det sparar tid samtidigt som du kan uträtta dina ärenden vid den tidpunkt som passar dig själv
bäst.

 

Vi erbjuder i dagsläget ett 30-tal e-tjänster inom olika ämnesområden som till exempel rapportering av vattenmätarställning, ansökan om autogiro, tjänster
inom vård och omsorg samt olika föreningstjänster. Vi kommer kontinuerligt att utveckla nya e-tjänster i syfte att öka tillgängligheten och att göra det enkelt
och bekvämt för dig som kommuninvånare att utföra dina kommunala ärenden.

 

Genom att logga in i e-tjänsten med ditt BankID kan du på ett enkelt sätt följa status på ditt inskickade ärende och får på så sätt större insyn i hur dina ärenden hanteras i kommunen. För de ärenden vi ännu inte erbjuder någon e-tjänst, finns blanketter för nedladdning precis som tidigare.

 

Åstorps kommuns e-tjänstportallänk till annan webbplats

När du vill veta mer, kontakta...

Medborgarkontoret

 

Senaste publiceringsdatum: 2018-12-13
Sök på hela astorp.se
Senaste 3 nyheterna

 • 2019-12-06

  Presentation av ortsanalyser i Åstorps kommun


  Samhällsbyggnadskontoret har tagit fram ortsanalyser för Åstorp, Hyllinge, Kvidinge och Nyvång. Den 17 december är du välkommen att ta del av resultatet som kommer vara ett viktigt underlag i kommunens fortsatta arbete med samhällsplanering.
  » Läs mer


 • 2019-12-05

  Vad är ett bra bibliotek för dig?


  Under våren 2020 gör vi en satsning på att förnya barn- och ungdomsavdelningen på det centrala biblioteket i Åstorp. Nu behöver vi din hjälp för att skapa ett ännu bättre bibliotek för Åstorpsborna.
  » Läs mer


 • 2019-12-03

  Hämta sand för halkbekämpning


  I början av veckan har det varit halt runt om i kommunen. Du är välkommen att hämta sandningsgrus på Annedalsgatan 5 när du behöver halkbekämpa utanför ditt hus.
  » Läs mer