Åstorps kommun
Åstorp - Söderåsstaden
där människor och företag möts och växer
Sportlov i Åstorp vecka 8

Dags för sportlov - med massa kul att hitta på!

Vecka 8 är det sportlovsdags i Åstorp! Det finns massor med roliga aktiviteter att hänga med på för lovlediga barn och unga.

Vill du prova på en ny bollsport eller åka skridskor? Eller varför inte prova skytte, lära dig mer om arkeologi eller hänga med på speldagen där du kan tävla eller lära dig mer om hur du skapar och ger ut egna spel.

 

Alla barn och unga hälsas välkomna till ett härligt lov i Åstorp - programmet för hela sportlovsveckanlänk till annan webbplats!

 

När du vill veta mer, kontakta...

Helena Andreasson

Fritidsledare

tel. 0734-17 52 18

helena.andresson@astorp.se

Senaste publiceringsdatum: 2018-02-16
Sök på hela astorp.se

Michael Svensson

Kommunikatör, webbansvarig

Åstorps kommun

Tel. 042 - 643 22

michael.svensson@astorp.se

Senaste 3 nyheterna

 • 2018-09-17

  E6 stängs av i oktober


  E6 vid trafikplats Alnarp norr om Malmö stängs helt i båda riktningarna den 11 oktober och cirka två veckor framåt. Trafiken leds om till andra vägar – räkna därför med köer och stora trafikstörningar i sydvästra Skåne.
  » Läs mer


 • 2018-09-17

  Har du plats för en praoelev våren 2019?


  I början på nästa år ska flera högstadieelever ut och testa på arbetslivet under en vecka. Vi efterlyser därför företagare i Åstorps kommun som vill hjälpa till att erbjuda praoplatser till eleverna.
  » Läs mer


 • 2018-09-14

  Fler gode män och förvaltare sökes


  Nu behöver vi fler som vill göra en viktig insats och bli en god man eller förvaltare. Din hjälp som företrädare av en person kan vara helt avgörande för att personen ska känna stabilitet och trygghet i tillvaron.
  » Läs mer