Åstorps kommun
Åstorp - Söderåsstaden
där människor och företag möts och växer
Sportlov i Åstorp vecka 8

Dags för sportlov - med massa kul att hitta på!

Vecka 8 är det sportlovsdags i Åstorp! Det finns massor med roliga aktiviteter att hänga med på för lovlediga barn och unga.

Vill du prova på en ny bollsport eller åka skridskor? Eller varför inte prova skytte, lära dig mer om arkeologi eller hänga med på speldagen där du kan tävla eller lära dig mer om hur du skapar och ger ut egna spel.

 

Alla barn och unga hälsas välkomna till ett härligt lov i Åstorp - programmet för hela sportlovsveckanlänk till annan webbplats!

 

När du vill veta mer, kontakta...

Helena Andreasson

Fritidsledare

tel. 0734-17 52 18

helena.andresson@astorp.se

Senaste publiceringsdatum: 2018-02-16
Sök på hela astorp.se
Senaste 3 nyheterna

 • 2019-12-06

  Presentation av ortsanalyser i Åstorps kommun


  Samhällsbyggnadskontoret har tagit fram ortsanalyser för Åstorp, Hyllinge, Kvidinge och Nyvång. Den 17 december är du välkommen att ta del av resultatet som kommer vara ett viktigt underlag i kommunens fortsatta arbete med samhällsplanering.
  » Läs mer


 • 2019-12-05

  Vad är ett bra bibliotek för dig?


  Under våren 2020 gör vi en satsning på att förnya barn- och ungdomsavdelningen på det centrala biblioteket i Åstorp. Nu behöver vi din hjälp för att skapa ett ännu bättre bibliotek för Åstorpsborna.
  » Läs mer


 • 2019-12-03

  Hämta sand för halkbekämpning


  I början av veckan har det varit halt runt om i kommunen. Du är välkommen att hämta sandningsgrus på Annedalsgatan 5 när du behöver halkbekämpa utanför ditt hus.
  » Läs mer