Åstorps kommun
Åstorp - Söderåsstaden
där människor och företag möts och växer
Torparedagarna i Åstorp

Foto: Michael Svensson, Åstorps kommun

Dags för Torparedagarna i Åstorp!

 

Den 30 juni – 2 juli är det åter dags för Torparedagarna i Åstorp! Häng med på dagar fyllda av musikunderhållning, knallar, festtält och tivoli.

Torparedagarna i Åstorp besöks årligen av runt 30 000 personer och med marknadens goda rykte kommer det knallar från Ystad i söder till Kiruna i norr. Marknaden inkluderar både tivoli och uppträdanden och allt händer mitt i centrala Åstorp.

Arrangören Björnekulla BK hälsar att man efter förra årets succé har lagt ännu mer krut på artister, ljud och ljus. På scen i år kommer ni se bland annat Björn Rosenström, Rebecka Karlsson, Prebens Pågar, Smack, Dreadlock Boys, Albin Fredriksson, Klippans Karaoke och Gasen i botten - En hyllning till Eddie Meduza.

Välkommen till dagar fyllda med aktiviteter, musik och umgänge i Åstorp - på Torparedagarna finns det något för alla!

 

Programmetlänk till annan webbplats för dagarna.

 

När du vill veta mer, kontakta...

Björnekulla BK

 

http://www.bjornekullabk.se/Torparedagarna

Senaste publiceringsdatum: 2017-06-29
Sök på hela astorp.se

Michael Svensson

Kommunikatör, webbansvarig

Åstorps kommun

Tel. 042 - 643 22

michael.svensson@astorp.se

Senaste 3 nyheterna

 • 2018-07-20

  Stort evenemang på Gamla torg - Allsång med Riksteaterföreningen Åstorp


  Det har varit ett fullspäckat schema för de yngre nu i sommar. Här kommer något för de något äldre -- Allsång! Boka in torsdagen den 26 juli kl 19 om du inte redan gjort det. Fri entré!
  » Läs mer


 • 2018-07-19

  Fortsatt eldningsförbud i Åstorp


  Den senaste tidens sommarvärme och solsken innebär att det är extremt torrt i markerna och därmed stor risk för antändning och brandspridning i terrängen. Den 14 april utfärdades eldningsförbud i kommunen och det gäller fortfarande.
  » Läs mer


 • 2018-07-10

  Åstorps kommun hjälper djuren i torkan!


  Det är tuffa tider för böndernas djur – varje grässtrå räknas! Och vi vill naturligtvis gärna hjälpa till och erbjuder därför bönder att använda en del av kommunens marker till förfogande eller för att klippa ner gräset och använda som foder. Vissa ytor går att stängslas till tillfälligt bete. Ytorna varierar allt från 1 till 10 hektar.
  » Läs mer