Åstorps kommun
Åstorp - Söderåsstaden
där människor och företag möts och växer

Dan Håkansson, chef för socialförvaltningen, lämnar sin tjänst i Åstorp

 

Chefen för socialförvaltningen i Åstorps kommun, Dan Håkansson, lämnar sin tjänst med omedelbar verkan.


I förra veckan kom det till arbetsgivarens kännedom om att chefen för socialförvaltningen i Åstorp, Dan Håkansson, gjort opassande uttalanden. Politikerna har kommit fram till att han inte längre har förtroendet att fortsätta som chef för socialförvaltningen och därmed avslutas hans anställning i kommunen.


– Vi måste ha ledare i vår kommun som föregår med gott exempel. Därför har inblandade parter enats om att hans anställning hos oss upphör, säger Fredrik Stihl, HR chef och tillförordnad kommunchef i Åstorp.

 

Dan Håkansson lämnar sin anställning omedelbart och Anita Månsson går in som tillförordnad chef för socialförvaltningen.

 

När du vill veta mer, kontakta...

Fredrik Stihl
HR chef/tf kommunchef
Åstorps kommun
Tel 042 640 45
fredrik.stihl@astorp.se

Senaste publiceringsdatum: 2017-09-25
Sök på hela astorp.se

Michael Svensson

Kommunikatör, webbansvarig

Åstorps kommun

Tel. 042 - 643 22

michael.svensson@astorp.se

Senaste 3 nyheterna

 • 2018-09-17

  E6 stängs av i oktober


  E6 vid trafikplats Alnarp norr om Malmö stängs helt i båda riktningarna den 11 oktober och cirka två veckor framåt. Trafiken leds om till andra vägar – räkna därför med köer och stora trafikstörningar i sydvästra Skåne.
  » Läs mer


 • 2018-09-17

  Har du plats för en praoelev våren 2019?


  I början på nästa år ska flera högstadieelever ut och testa på arbetslivet under en vecka. Vi efterlyser därför företagare i Åstorps kommun som vill hjälpa till att erbjuda praoplatser till eleverna.
  » Läs mer


 • 2018-09-14

  Fler gode män och förvaltare sökes


  Nu behöver vi fler som vill göra en viktig insats och bli en god man eller förvaltare. Din hjälp som företrädare av en person kan vara helt avgörande för att personen ska känna stabilitet och trygghet i tillvaron.
  » Läs mer