Åstorps kommun
Åstorp - Söderåsstaden
där människor och företag möts och växer

Friskvårdscentralen stängs ner

Från och med årsskiftet finns det inte längre möjlighet att hyra Friskvårdscentralen i Åstorp. En omfattande vattenläcka och brist på resurser för underhåll är några av orsakerna till varför Åstorps kommuns gymanläggning läggs ner.

Lokalen har drabbats av en omfattande vattenläcka i herrarnas omklädningsrum som inte kommer vara åtgärdat förrän nästa sommar. Sedan den 1 juli i år saknar Friskvårdscentralen även bemanning på plats och kan därför inte hålla det underhåll och den service av lokal och maskinerna som tidigare. På grund av vattenläcka läggs nu friskvården ner redan vid årsskiftet istället för till sommaren som det var tänkt.

 

 

När du vill veta mer, kontakta...

Bengt Nordén

Områdeschef Fritids- och anläggningsenheten

 

Telefon: 073-417 52 94

bengt.norden@astorp.se

Senaste publiceringsdatum: 2018-12-05
Sök på hela astorp.se
Senaste 3 nyheterna

 • 2018-12-12

  Lugn stämning på Björnekullaskolan


  Trots förra veckans händelser har skolverksamheten fungerat bra på Björnekullaskolan. Stämningen på skolan bedöms som lugn och trygg men med en ökad medvetenhet om vilka rutiner som ska följas vid hot och våld. Elevhälsoteamet och skolkurator finns fortsatt på plats för att möta eventuell oro.
  » Läs mer


 • 2018-12-07

  Låg hotbild mot Björnekullaskolan


  Polisen har gjort bedömningen att hotbilden är mycket låg och att Björnekullaskolan därmed kan ha öppet som vanligt på måndag. Det gäller även övriga skolor runt om i kommunen.
  » Läs mer


 • 2018-12-06

  Björnekullaskolan har utsatts för hot


  Björnekullaskolan i Åstorp har under torsdagen utsatts för ett hot om en skolskjutning. Polisen är underrättad och samverkan sker kontinuerligt mellan skolan och polisen. Skolan kommer att vara öppen som vanligt under fredagen.
  » Läs mer