Åstorps kommun
Åstorp - Söderåsstaden
där människor och företag möts och växer

Hot mot vuxenutbildningscentrum

Vuxenutbildningscentrum har mottagit hot mot personal och skolan. Polisen är inkopplad och i nuläget finns det ingen anledning att stänga skolan.

På grund av hot mot Vuxenutbildningscentrum har vi endast en entré öppen. Vi har även väktare på plats som ser till att endast personal, elever eller personer som har inbokade besök, kommer in. Ett kontinuerligt arbete pågår även med att säkerställa att personalen och eleverna känner sig trygga. 

 

När du vill veta mer, kontakta...

Annika Hoppe

Förvaltningschef

Bildningsförvaltningen


tel: 042-641 50

annika.hoppe@astorp.se

Senaste publiceringsdatum: 2018-11-20
Sök på hela astorp.se
Senaste 3 nyheterna

 • 2019-12-06

  Presentation av ortsanalyser i Åstorps kommun


  Samhällsbyggnadskontoret har tagit fram ortsanalyser för Åstorp, Hyllinge, Kvidinge och Nyvång. Den 17 december är du välkommen att ta del av resultatet som kommer vara ett viktigt underlag i kommunens fortsatta arbete med samhällsplanering.
  » Läs mer


 • 2019-12-05

  Vad är ett bra bibliotek för dig?


  Under våren 2020 gör vi en satsning på att förnya barn- och ungdomsavdelningen på det centrala biblioteket i Åstorp. Nu behöver vi din hjälp för att skapa ett ännu bättre bibliotek för Åstorpsborna.
  » Läs mer


 • 2019-12-03

  Hämta sand för halkbekämpning


  I början av veckan har det varit halt runt om i kommunen. Du är välkommen att hämta sandningsgrus på Annedalsgatan 5 när du behöver halkbekämpa utanför ditt hus.
  » Läs mer