Åstorps kommun
Åstorp - Söderåsstaden
där människor och företag möts och växer

Konstfest för hela familjen på Kulturhuset Björnen

Kom och se på utomhusbio, skapa konst på plats med vårt material, eller varför inte ställa ut din egen som du skapat hemma. Lördagen den 16 juni håller vi en konstfest för barn och vuxna.

 

Från kl 10.00 till 18.00, Kulturhuset Björnen

Till programmet >

 

- Fest, är ju alltid trevligt! Man behöver inte tvunget vara konstintresserad för att komma. Det kan ju vara trevligt att ta en fika i vårt café, säger Pia Nordqvist, kulturassistent på Åstorps bibliotek.


Till workshopparna med Landart och streetart kommer man att behöva föranmäla sig till och åldersgränsen är från 13 år. Anmälan gör du via mail till kulturassistenten.

 

Till workshopen ”Gör ny konst av gammal” är det bara att komma – den är för alla åldrar. Vi har ordnat en hel hög med tavlor och bilder, som man kan fortsätta att måla eller göra collage på.


I trädgården kommer det att bli en konstutställning, kallad ”Guerillakonst” – vilket innebär att vem som helst kan komma och ställa ut sina verk. Ingen föranmälan kommer att krävas, men man måste själv ha med sig det man skall hänga upp sina konstverk på, till exempel stolar eller staffli går bra.

Kvällen kommer att avslutas med utomhusbio i tält. Filmen som kommer att visas är den lovprisade oljeanimerade filmen Loving Vincent. Filmen är barntillåten, men riktar sig mer mot vuxna. Gratis biljetter hämtas på Åstorps bibliotek.

Vid dåligt väder förläggs evenemanget inomhus.


Konstfesten arrangeras av enheterna Åstorps bibliotek och Kulturhuset Björnen.

När du vill veta mer, kontakta...

Pia Nordqvist

Kulturassistent
Åstorps bibliotek
tl. 042-642 22

pia.nordqvist@astorp.se

Senaste publiceringsdatum: 2018-06-13
Sök på hela astorp.se

Michael Svensson

Kommunikatör, webbansvarig

Åstorps kommun

Tel. 042 - 643 22

michael.svensson@astorp.se

Senaste 3 nyheterna

 • 2018-10-19

  Svara på Skånes största resvaneundersökning


  Just nu pågår Skånes största reseundersökning någonsin. I Åstorps kommun frågar vi 2230 slumpvis utvalda personer om hur de har rest under en speciell dag. Resultatet kommer användas för att följa upp hur resandet ser ut i kommunen men också i Skåne i stort.
  » Läs mer


 • 2018-10-18

  Upplev mat från hela världen


  Nyfiken på ett annat land? Välkommen till evenemanget Mat och Kultur där du får smaka på mat från olika länder världen över och ta del av deras litteratur och kultur. På lördag den 20 oktober är resans första mål Serbien.
  » Läs mer


 • 2018-10-18

  Ulla tror på sina elever och stöttar dem


  Anders är en av deltagarna i projektet JagKan, som vänder sig till personer som upplever eller har psykisk ohälsa. Han har velat plugga länge men det är först nu som det fungerar tack vare stödet från sin personliga studiecoach.
  » Läs mer