Åstorps kommun
Åstorp - Söderåsstaden
där människor och företag möts och växer

Ny gång- och cykelväg vid Ji-tegatan och Annedalsgatan

Ny gång- och cykelbana

Foto: Jörgen Wallin

Sedan slutet på november bygger vi om för att göra det säkrare för dig som går och cyklar vid Ji-tegatan och Annedalsgatan.

Säkerheten för gång- och cykeltrafikanter längs Ji-tegatan och Annedalsgatan anses vara mycket låg. Därför satsar vi nu för att alla ska kunna ta sig säkert runt i området.

 

- Vi har fått till oss att det har varit flera mindre incidenter och känner därför att byggnationen av gång- och cykelvägen är nödvändig, säger Jörgen Wallin, teknisk chef på Åstorps kommun.

Arbetet påbörjades i slutet av november och går allt som planerat är arbetet klart under tidig vår 2019.

 

När du vill veta mer, kontakta...

Jörgen Wallin

Teknisk chef

Kommunstyrelseförvaltningen

 

tel: 042-640 80

jorgen.wallin@astorp.se

Senaste publiceringsdatum: 2018-12-04
Sök på hela astorp.se
Senaste 3 nyheterna

 • 2018-12-12

  Lugn stämning på Björnekullaskolan


  Trots förra veckans händelser har skolverksamheten fungerat bra på Björnekullaskolan. Stämningen på skolan bedöms som lugn och trygg men med en ökad medvetenhet om vilka rutiner som ska följas vid hot och våld. Elevhälsoteamet och skolkurator finns fortsatt på plats för att möta eventuell oro.
  » Läs mer


 • 2018-12-07

  Låg hotbild mot Björnekullaskolan


  Polisen har gjort bedömningen att hotbilden är mycket låg och att Björnekullaskolan därmed kan ha öppet som vanligt på måndag. Det gäller även övriga skolor runt om i kommunen.
  » Läs mer


 • 2018-12-06

  Björnekullaskolan har utsatts för hot


  Björnekullaskolan i Åstorp har under torsdagen utsatts för ett hot om en skolskjutning. Polisen är underrättad och samverkan sker kontinuerligt mellan skolan och polisen. Skolan kommer att vara öppen som vanligt under fredagen.
  » Läs mer