Åstorps kommun
Åstorp - Söderåsstaden
där människor och företag möts och växer
Medborgarkontoret Åstorp

Ombyggnation av medborgarkontoret. Foto: Linda Eklund

Ombyggnation medborgarkontoret

Från den 8 oktober till den 31 oktober kommer det pågå en ombyggnation av medborgarkontoret i Åstorp. Under ombyggnationen kommer ingången till medborgarkontoret ske från den högra sidan av kommunhuset, se bild nedan.

Byggnationen görs för att bland annat öka servicen och tillgängligheten för dig som invånare.

 

- För att vi ska kunna erbjuda bra service och hög tillgänglighet samt säkerställa invånarnas integritet vid ärendehantering, så krävs en ombyggnation av lokalerna där vi sitter idag, säger Jesper Hansen, servicechef på Åstorps kommun.


Vi hoppas att du som besöker medborgarkontoret under ombyggnationen har överseende med detta. Öppettider påverkas ej.


Har du några frågor får du gärna besöka, ringa eller maila oss. Läs mer om våra öppettider och kontaktuppgifter på vår hemsida.


Bild

Under ombyggnationen kommer ingången till medborgarkontoret ske från dörrarna vid Kommunkontoret, längs med Storgatan. Bild: Linda Eklund

När du vill veta mer, kontakta...

Jesper Hansen

Servicechef

Kommunstyrelseförvaltningen

 

tel: 042-641 99

jesper.hansen@astorp.se

Senaste publiceringsdatum: 2018-09-14
Sök på hela astorp.se
Senaste 3 nyheterna

 • 2020-04-09

  Uppdaterad information med anledning av coronaviruset


  Åstorps kommun följer händelseutvecklingen gällande coronaviruset covid-19. Det är besöksförbud på våra särskilda boenden och omsorgsboenden. Flera arrangemang som anordnas av kommunen ställs in eller flyttas framåt i tiden.
  » Läs mer


 • 2020-04-09

  Ny programserie ska lyfta den lokala kulturen


  Kommunerna i Familjen Helsingborg går samman för att ge invånarna ett späckat kulturprogram att njuta av hemma favoritfåtöljen eller soffhörnan. I dag är det premiär för första avsnittet av den webbsända programserien Rampljus.
  » Läs mer


 • 2020-04-09

  Omläggning av vatten- och dagvattenledning i Kvidinge


  Från början av april till slutet av juni 2020 kommer ett separeringsprojekt utföras i Kvidinge som innebär omläggning av vatten- och dagvattenledning längs Åkaregatans i nord-sydlig riktning samt invid korsningen Åkaregatan-Västra Storgatan. Även strumpinfordring av spillvattenledning i Åkaregatan utförs.
  » Läs mer