Åstorps kommun
Åstorp - Söderåsstaden
där människor och företag möts och växer

Socialnämnden bjuder in allmänheten

Nyfiken på hur det går till på ett politiskt sammanträde? Ta chansen att komma och lyssna på socialnämndens sammanträde.

Tisdagen den 19 februari klockan 14.00 sammanträder socialnämnden i Åstorps kommun. På så vis har du som invånare möjlighet att ta del av socialnämndens beslut och överläggningar på plats.


Om du är intresserad av att komma och lyssna på politikerna ska du infinna dig på medborgarkontoret senast klockan 13.50. Därefter kan du lämna sammanträdet vid valfri tidpunkt och följas ut av en tjänsteman.


Det var i december 2018 som socialnämnden beslutade att från och med februari i år låta allmänheten komma och lyssna på deras sammanträden.


Mer information kring ordningsregler på sammanträdet, sammanträdestider, handlingar m.m kan du ta del av på vår webbplats: https://www.astorp.se/toppmeny/paverka/motenhandlingarochprotokoll/socialnamnden.4.54df3bc12fdac9909b80002160.htmllänk till annan webbplats. Du kan även kontakta nämndsekreterare Linda Tholén.

 

När du vill veta mer, kontakta...

Linda Tholén

Nämndsekreterare

Socialförvaltningen

 

tel: 042-641 29

linda.tholen@astorp.se

Senaste publiceringsdatum: 2019-02-18
Sök på hela astorp.se
Senaste 3 nyheterna

 • 2019-12-06

  Presentation av ortsanalyser i Åstorps kommun


  Samhällsbyggnadskontoret har tagit fram ortsanalyser för Åstorp, Hyllinge, Kvidinge och Nyvång. Den 17 december är du välkommen att ta del av resultatet som kommer vara ett viktigt underlag i kommunens fortsatta arbete med samhällsplanering.
  » Läs mer


 • 2019-12-05

  Vad är ett bra bibliotek för dig?


  Under våren 2020 gör vi en satsning på att förnya barn- och ungdomsavdelningen på det centrala biblioteket i Åstorp. Nu behöver vi din hjälp för att skapa ett ännu bättre bibliotek för Åstorpsborna.
  » Läs mer


 • 2019-12-03

  Hämta sand för halkbekämpning


  I början av veckan har det varit halt runt om i kommunen. Du är välkommen att hämta sandningsgrus på Annedalsgatan 5 när du behöver halkbekämpa utanför ditt hus.
  » Läs mer