Åstorps kommun
Åstorp - Söderåsstaden
där människor och företag möts och växer

Träffa vår budget- och skuldrådgivare

Lena Karolidou

Lena Karolidou är budget- och skuldrådgivare i Åstorps kommun. Foto: Linda Eklund

Lena Karolidou är budget- och skuldrådgivare i Åstorps kommun. Hon arbetar på Navet, som ligger på Torggatan 19 A i Åstorp. Här berättar hon vad man kan få för hjälp och stöd.

Vad kan man få för hjälp av dig?
Jag erbjuder hjälp och stöd till dig som vill förbättra din privatekonomi. Vi kan tillsammans hjälpa dig att prioritera och få överblick över din ekonomi, ansöka om skuldsanering eller sätta upp en hållbar budget.

Det är helt kostnadsfritt att få budget- och skuldrådgivning och du ska vara folkbokförd i Åstorps kommun. Jag har även tystnadsplikt vilket betyder att allt som vi pratar om stannar mellan oss.

Varför kontaktar man vanligtvis dig?
I många fall har ens livssituation förändrats vilket lett till att man förlorat kontrollen över sin ekonomi. Det kan till exempel bero på att man har blivit arbetslös, sjukskriven eller gått igenom en skilsmässa.

Det många inte vet är att man även kan komma hit innan man hamnat i skuld. Om skulderna ännu inte nått Kronofogden kan vi lägga upp en budget och göra ett försök till en betalningsplan.


Oavsett i vilken situation man befinner sig i är det viktigt att komma ihåg att det aldrig är för sent att ta tag i sin ekonomiska situation.

 

Hur kontaktar jag dig?
Du kan boka en tid till mig via telefon eller mail. När du kommer till mig beskriver du din situation och vi försöker tillsammans hitta lösningar.


Vad har du för mål med ditt arbete?
I Åstorps kommun är en stor andel individer skuldsatta. Mitt mål är att så många som möjligt ska få kontroll över sin ekonomi och leva ett skuldfritt liv. Jag har jobbat med människor i hela mitt liv och drivs av att stödja och vägleda människor i deras livssituation.

 

Här kan du ta del av mer information om budget- och skuldrådgivning:
Budget- och skuldrådgivning


När du vill veta mer, kontakta...

Lena Karolidou

Budget- och skuldrådgivare

Navet, Torggatan 19 A
265 35 Åstorp

 

tel: 042-640 83

lena.karolidou@astorp.se

Senaste publiceringsdatum: 2019-04-04
Sök på hela astorp.se
Senaste 3 nyheterna