Åstorps kommun
Åstorp - Söderåsstaden
där människor och företag möts och växer
Kontaktperson

Att bara umgås kan betyda mycket för någon annan. Foto: Armistead Booker

Vill du göra skillnad för människor i Åstorps kommun?

Just nu söker Åstorps kommun kontaktpersoner åt unga eller vuxna. Som kontaktperson blir du ett viktigt och uppskattat stöd för en medmänniska och får glädje och livserfarenhet tillbaka.

Åstorps kommun söker kontaktpersoner åt unga eller vuxna med social problematik eller som har någon form av funktionsnedsättning. Tillsammans gör ni regelbundet aktiviteter som att promenera, fika, träna eller går på bio.


För att vara kontaktperson behövs ingen särskild utbildning. Det viktiga är att du är stabil och har tid, plats och engagemang för att engagera dig i en medmänniska.


Du får arvode och ersättning för de aktiviteter som genomförs.

 

Läs mer och skicka in en intresseanmälan här.

 

När du vill veta mer, kontakta...


Lena Karolidou

Handläggare

Socialförvaltningen

 

tel: 042-640 83

lena.karolidou@astorp.se

Senaste publiceringsdatum: 2018-10-09
Sök på hela astorp.se
Senaste 3 nyheterna

 • 2018-12-12

  Lugn stämning på Björnekullaskolan


  Trots förra veckans händelser har skolverksamheten fungerat bra på Björnekullaskolan. Stämningen på skolan bedöms som lugn och trygg men med en ökad medvetenhet om vilka rutiner som ska följas vid hot och våld. Elevhälsoteamet och skolkurator finns fortsatt på plats för att möta eventuell oro.
  » Läs mer


 • 2018-12-07

  Låg hotbild mot Björnekullaskolan


  Polisen har gjort bedömningen att hotbilden är mycket låg och att Björnekullaskolan därmed kan ha öppet som vanligt på måndag. Det gäller även övriga skolor runt om i kommunen.
  » Läs mer


 • 2018-12-06

  Björnekullaskolan har utsatts för hot


  Björnekullaskolan i Åstorp har under torsdagen utsatts för ett hot om en skolskjutning. Polisen är underrättad och samverkan sker kontinuerligt mellan skolan och polisen. Skolan kommer att vara öppen som vanligt under fredagen.
  » Läs mer