Åstorps kommun
Åstorp - Söderåsstaden
där människor och företag möts och växer
Val hösten 2018 ansök om att bli valförrättare

Illustration hämtad från Valmyndigheten

Vill du jobba med valet i höst?

Valet i höst närmar sig och nu söker vi dig som är intresserad av att jobba med oss under valdagen.

 

Inför höstens val söker vi valförrättare. I denna roll har du en viktig ”spindeln i nätet” funktion då du under valdagen utför olika arbetsuppgifter runt om i våra vallokaler. Det kan exempelvis röra sig om att svara på praktiska frågor, lämna ut valkuvert eller ta emot- och räkna röster.

 

Innan valdagen får du en utbildning av oss och denna tar ett par timmar. Både under utbildningen och under valdagen så utgår det timarvode till våra valförrättare.

 

Så – är du över 18 år, noggrann, tycker om att hjälpa andra, träffa nya människor och är intresserad av samhälls- och demokratifrågor? Då är du varmt välkommen med din anmälan att bli en av våra valförrättarelänk till annan webbplats!

 

När du vill veta mer, kontakta...

Merih Özbalci
Administrativ chef/Kommunjurist/Kommunsekreterare
Åstorps kommun
Tel. 042 – 640 13

merih.ozbalci@astorp.se
www.astorp.selänk till annan webbplats

Senaste publiceringsdatum: 2018-02-21
Sök på hela astorp.se
Senaste 3 nyheterna

 • 2019-12-06

  Presentation av ortsanalyser i Åstorps kommun


  Samhällsbyggnadskontoret har tagit fram ortsanalyser för Åstorp, Hyllinge, Kvidinge och Nyvång. Den 17 december är du välkommen att ta del av resultatet som kommer vara ett viktigt underlag i kommunens fortsatta arbete med samhällsplanering.
  » Läs mer


 • 2019-12-05

  Vad är ett bra bibliotek för dig?


  Under våren 2020 gör vi en satsning på att förnya barn- och ungdomsavdelningen på det centrala biblioteket i Åstorp. Nu behöver vi din hjälp för att skapa ett ännu bättre bibliotek för Åstorpsborna.
  » Läs mer


 • 2019-12-03

  Hämta sand för halkbekämpning


  I början av veckan har det varit halt runt om i kommunen. Du är välkommen att hämta sandningsgrus på Annedalsgatan 5 när du behöver halkbekämpa utanför ditt hus.
  » Läs mer