Åstorps kommun
Åstorp - Söderåsstaden
där människor och företag möts och växer

Kostnadsfri energi- och klimatrådgivning

Energirådgivning i Åstorps kommun är kostnadsfri. Fotograf Ewa Sylegård

Fotograf Ewa Sylegård

Behöver du rådgivning om energi och klimat? Åstorps kommun samarbetar med fyra andra kommuner om kostnadsfri energirådgivning och klimatrådgivning.

Privatpersoner, ideella organisationer, föreningar samt små och medelstora företag erbjuds kostnadsfri energi- och klimatrådgivning. Den kommunala rådgivaren som lämnar opartisk och oberoende information, är kunnig inom klimatfrågor, energisystem och den enskildes energikonsumtion.


Rådgivarens roll är att visa på olika aspekter som gäller för just din situation och för att ge dig bättre beslutsunderlag i byggandet av ett uthålligt samhälle.


När du ringer energi- och klimatrådgivarna är det bra om du är så förberedd som möjligt, på så vis får du bäst hjälp.Energi- och klimatrådgivaren är placerad i Helsingborg men det finns möjlighet att boka tid för rådgivning i Åstorps kommunhus. Om du driver ett mindre företag kan energi- och klimatrådgivaren komma och besöka dig på plats.

 

Tågvägledning

Funderar du på att ta tåget ut i Europa? Kontakta energi- och klimatrådgivningen för att få tips om hur du planerar din tågreda. Tyvärr är det inte lika enkelt att boka en tågresa som att boka en flygresa. Tågvägledningen hjälper dig med frågor om dina rättigheter, var du bokar din resa och ger dig en trygghet att våga ta tåget ut i Europa.

 

Kom i kontakt med tågvägledningenlänk till annan webbplats

 

Film om tågvägledninglänk till annan webbplats

 

Åstorps kommunala energi- och klimatrådgivning finansieras till största delen av Energimyndigheten.

 

Senaste publiceringsdatum: 2019-12-02
Sök på hela astorp.se